Hívjon Minket:+36 62 555 800
Kapcsolat
6728 Szeged, Vass Mátyás út 7.
Kövessen minket
Submark Szeplast

Terméktámogatás

TerméktámogatásPVC granulátumok gyártásán és értékesítésén túl a SZEPLAST kiemelt figyelmet fordít Partnerei műszaki támogatására is.

Több évtizedes PVC ipari szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk örömmel áll új és meglévő partnereink rendelkezésére, legyen szó új receptúra fejlesztéséről, minőség-ellenőrzésről, a PVC granulátum feldolgozáshoz kapcsolódó műszaki tanácsadásról vagy akár helyszíni terméktámogatásról.

60 új receptúra
évente

TermékbevizsgálásA SZEPLAST közel két évtizede rendelkezik saját, a régióban egyedülállóan műszerezett laborral. 

 A saját receptúrák fejlesztése mellett igény esetén vállaljuk harmadik féltől származó PVC granulátumok teljeskörű bevizsgálást és objektív véleményezését is. 

Hisszük, hogy a piacon aktuálisan elérhető termékek minél szélesebb körű ismerete hozzájárul az iparág folyamatosan változó igényeinek leginkább megfelelő granulátumok fejlesztéséhez ezért ez a szolgáltatásunk partnereink részére díjmentes. 

A garantáltan sikeres termékbevezetési protokollunk három mérföldköve:

Termékbevizsgálás_PVC
Play Video
TermékbevezetésTermékbevezetés

Helyszíni technológiai támogatás

TerméktesztelésTapasztalt technológus kollégánk személyesen jelen van a terméktesztelés során.

Segítjük partnerünket a számára megfelelő feldolgozási paraméterek beállításában, vagy ha szükséges, a recepturális módosítások meghatározásában. Egy termék sikeres bevezetése partnereinkkel közös érdekünk, ezért a helyszíni technológiai támogatási csomagunk partnereink részére díjmentes.

KapcsolatTerméktámogatással kapcsolatos igénye van?

Írjon nekünk és kérje ingyenes szolgáltatásunkat!

Kérjük a jobb oldali űrlap kitöltésével adja meg miben lehetünk segítségére és a megadott elérhetőségen rövidesen keresni fogjuk Önt.

Telefon
Email
Érdeklődik? contact@szeplast.hu
30 éve
Az adatvédelmi tájékoztatót letölthető innen.