Hívjon Minket:+36 62 555 800
Kapcsolat
6728 Szeged, Vass Mátyás út 7.
Kövessen minket

GyártásGyártási tevékenységünket a kelet-közép-európai régió szívében, szegedi telephelyünkön végezzük.

A gyártás, az alapanyagkezelés és raktározás egy csarnokba szervezésének eredménye a hatékony termelés.

Modern, 5000 m2- es gyártócsarnokunk nem csak a komplex, teljesen automatizált gyártósoroknak, de szeparáltan az alapanyag és késztermék raktározási folyamatoknak is a helyszínéül szolgál.

Gyártási kapacitásunk meghaladja az évi 18.000 tonnát.

PVC Production hall
Submark Szeplast white
PVC production hall

A technológia egyre több elemébe integrálásra kerülő ipar 4.0 megoldások teszik gyártásunkat egyre pontosabbá és hatékonyabbá.

GyártástechnológiaÉlvonalbeli PVC granulátumgyártási technológia

Egy 2017-ben megvalósult átfogó beruházás eredményeként egy, az alapanyagbemérést és –adagolást, a keverést, valamint az extrudálást és granulálást is magában foglaló, teljesen integrált gyártástechnológia valósult meg. Termelő üzemünket azóta is folyamatosan fejlesztjük.

A betáplált receptúrák összetevőit számítógépvezérelten, számos mérlegelési és ellenőrzési pont segítségével készítjük elő keverésre és granulálásra. Az automata alapanyagkezelő rendszernek köszönhetően a recepturális hibák szinte teljesen kizárhatók.

A keverék elkészítése és a granulátum gyártás nagy teljesítményű gépsorokon történik. Keverőink és granuláló extrudereink a PVC granulátum gyártásban elérhető legmodernebb technológiát és legmagasabb minőséget képviselik.
Gyártástechnológiánk mindhárom fázisa, így az alapanyagkezelés, a keverés és a granulálás is digitálisan vezérelt és ellenőrzött folyamat, melynek köszönhetően kiemelt figyelmet tudunk fordítani a stabil magas minőség fenntartására.
18.000+
tonna kapacitás

Raktározás2000 tonna beltéri tárolókapacitás

Az alapanyagok és az elkészült granulátumok tárolása során egyaránt nagy hangsúlyt fektetünk a precíz, biztonságos és a környezeti hatásokat kizáró raktározásra.

Indoor PVC raw material storage

MunkafolyamatokGyártási folyamataink magas színvonalát ISO 9001 és ISO 14001 szabványoknak megfelelő minőségirányítási rendszerünk biztosítja. A minőség-ellenőrzést a gyártási paraméterek valós idejű digitális ellenőrzésével, a granulátum feldolgozási tulajdonságainak mintavételes tesztelésével és rendszeres laborvizsgálattal látjuk el.

PartnereinkBeszállító partnereink

A magas minőség folyamatos fenntartása érdekében kiemelten fontosnak tartjuk, hogy csak minősített, kiemelkedő műszaki értéket képviselő alapanyagokból dolgozzunk. Beszállítói partnereinkkel hosszútávú együttműködést alakítottunk ki, ami vevőink számára garancia az általunk gyártott granulátumok stabil minőségére.