Hívjon Minket:+36 62 555 800
Kapcsolat
6728 Szeged, Vass Mátyás út 7.
Kövessen minket

Cégünk

PVC kompaundálásPVC kompaundálás
Visszatérő Ügyfél
0 +
Országban vagyunk jelen
0

Cégünkről 30 éves szakmai múlt

A SZEPLAST közel három évtizede foglalkozik PVC granulátum gyártással és értékesítéssel. 

Tevékenységünk kiterjed a receptúrák fejlesztésére, a granulátumgyártásra, valamint a teljes kereskedelmi és logisztikai folyamatra.

Kiváló elhelyezkedésünknek köszönhetően ideális beszállítói vagyunk a közép-kelet európai régió PVC feldolgozói számára.

JelenPVC granulátumok gyártásával és értékesítésével foglalkozunk.

Szegedi telephelyünkön 5000 m2-es gyártó csarnokban végezzük lágy és kemény PVC granulátumok széles skálájának fejlesztését, gyártását és logisztikáját.

Közel 20.000 tonna/év gyártási kapacitással, és több mint 300 aktív receptúrával, továbbá egyedi receptfejlesztéssel állunk feldolgozó és viszonteladó partnereink rendelkezésére.

Az elkötelezett tulajdonosi és menedzsment háttérnek köszönhetően jelenleg is folyamatos beruházásokkal optimalizáljuk gyártási, fejlesztési és logisztikai folyamatainkat. Stabil, és a piaci változásokra rugalmasan reagáló szervezetünk a pandémia és a különböző gazdasági kihívások ideje alatt is töretlenül fejlődési pályán tartotta Cégünket.

Célkitűzésünk

A SZEPLAST a régió első számú PVC granulátum gyártójává kíván válni.

A folyamatos fejlődés érdekében kiemelt hangsúlyt fektetünk termékportfóliónk és gyártástechnológiánk fejlesztésébe, kapacitásaink bővítésébe és partnereink egyedi receptigényeinek megvalósításába.

TörténetünkCégtörténet

VízióStratégiai célunk,

Büszkeséggel tölt el Bennünket, hogy mára 18 országba szállítunk rendszeresen PVC granulátumot közel 250 visszatérő ügyfél számára.A stabil és elkötelezett tulajdonosi háttérnek köszönhetően jelenleg is folyamatos beruházásokkal fejlesztjük és optimalizáljuk a gyártásfolyamatainkat. Ezek az innovatív megoldások a pandémia ideje alatt is töretlenül fejlődési pályán tartották a Cégünket.
PVC production Szeplast

Mottónk

• Minőség
• Szakértelem
• Pontosság

Hamarosan… 

Középtávú céljaink közé tartozik a PVC-n kívül, más típusú polymer granulátumok gyártásának megkezdése, melynek érdekében megkezdtük számos beruházás előkészítését.

MinőségtanúsításKiemelt figyelmet fordítunk a termékminőségre és a magas szolgáltatási színvonalra

Folyamatainkat rendszeresen auditáljuk és fejlesztjük, amit tanúsított minőségirányítási rendszerünk segít egységes rendszerbe foglalni. Az integrált minőségbiztosítási rendszer strukturált vállalati működést biztosít az alapanyagok átvételétől, a gyártási folyamatokon át, a kereskedelmi kapcsolatainkon keresztül, egészen az áru kiszállításáig.