Hívjon Minket:+36 62 555 800
Kapcsolat
6728 Szeged, Vass Mátyás út 7.
Kövessen minket

Egyedi receptúrákTermékfejlesztés vevői igényekre szabva

A terméktámogatás és technológiai tanácsadás mellett a laboratóriumunk kiemelt feladata a konkrét vevő igényekre szabott receptúrák fejlesztése. 

A kutatás és fejlesztés során együttműködünk tudományos, szakmai és oktatási intézményekkel, melynek eredményeként az egyedi igényekre fejlesztett formuláink kiemelt feldolgozási és technikai értékeket biztosítanak partnereink számára. 

A kutatás és fejlesztésen túlmenően műszaki és feldolgozás tanácsadással is segítjük partnereinket a gyártás optimalizálása terén.  

Kutatás-fejlesztésSaját fejlesztési laboratórium

A folyamatos termék- és technológiai innovációt a legmodernebb mérő és vizsgáló berendezésekkel ellátott fejlesztési laboratóriumunk biztosítja. 

Kimagasló felszereltséggel bíró laboratóriumunk eszközparkja a technikai és feldolgozási paraméterek szinte teljes skálájának vizsgálatát lehetővé teszi. Az alapvető polymer méréseken felül regionálisan szinte egyedülálló eszközparkkal rendelkezünk.  

1992 óta
Brabender plastograph
PVC Granulates Szeplast

Lágy és kemény PVC granulátum széles választéka

TermékekTöbb mint 300 aktív receptúra

Termékportfoliónk kialakításában és folyamatos fejlesztésében az a cél vezérel bennünket,

hogy a magas minőség mellett a PVC granulátumok lehető legszélesebb választékát tudjuk a különböző alkalmazási területeken dolgozó partnereink számára biztosítani.

InnovációInnováció

TermékintegrációTerméktámogatás mint hozzáadott érték

Vevőinknek nyújtott szolgáltatásunk nem merül ki termékfejlesztéssel és gyártással.

Alapvető elvünk, hogy aktív műszaki támogatással segítjük megrendelőinket az általunk kínált granulátumok vevőink gyártásába történő integrációjában.

PVC extrusion line

Műszaki tanácsadás és technológiai támogatás.